Transporter i Uddevalla

Transporter i Uddevalla

Hej och hallå på er alla mina kära läsare. Jag är glad över att ni är så många som har fått upp ögonen för den här bloggen och troget och lojalt kommer in hit för att läsa mina inlägg. Jag kommer idag att berätta om ett företag som jag har vänt mig till när jag behövde hjälp med några transporter i Uddevalla. 

Det finns ett företag som jag hörde talas om genom en vän, ett företag som heter PML Transport och Service, och det är till det här företaget som jag verkligen tycker att även ni, mina fina läsare som behöver få hjälp med transporter i Uddevalla ska vända er till. Företaget har funnits i mer än tio år och har utfört åtskilliga transporter i Uddevalla med omnejd, ja inte bara i omnejderna förresten, det går även bra att få hjälp med mer långväga transporter. Det här är ett företag som arbetar mycket med kundservice också. Detta märkte inte minst jag själv av när jag hade med dem att göra. De månade om att ha en bra relation till mig som kund vilket gjorde att jag kände mig trygg med dem. Det är ett företag som till sin hjälp har en lätt lastbil som då kan utföra transporter både i Uddevalla men även i när- eller fjärrområdet. Jag tycker att du som behöver hjälp med transporter till exempel här i Uddevalla ska ta och ringa till dem för att se hur de skulle kunna hjälpa även dig. Kika gärna in på hemsidan också så kan du läsa på lite om dem där. 

 


Kommentarer är stängda.