AB Bärgning & Transport Västernorrland

AB Bärgning & Transport Västernorrland

Jag kör en del bil för jag bor långt ifrån jobbet. Jag hade en riktigt bra bil, men det spelar ingen roll om man så har världens bästa bil, ibland kan det hända en olycka som gör att man behöver anlita bärgning. Med tanke på alla mil bakom ratten får man tacka sin lyckliga stjärna för att det i stort sett aldrig händer någon olycka, men plötsligt hände det, en älg touchade bilen i sidan, bilen blev demolerad men jag klarade mig tack och lov utan en skråma men det blev bärgning i Kramfors

Det var så himla bra att jag visste att det här företaget som heter Bärgning & Transport Västernorrland finns. Bara några dagar tidigare satt jag och kompisen och snackade om hur viktigt det är att man här i Norrland vet vart man ska vända sig om man behöver hjälp inom bärgning. Jag visste att om det är hjälp med bärgning i Kramfors med omnejd som man behöver hjälp med så går det alltid att få hjälp av Bärgning & Transport Västernorrland eftersom det är ett företag som man kan kontakta dygnet runt, deras bärgningsbilar är alltid redo att rycka ut oavsett om det så är mitt i natten. Jag tycker att det är jätteviktigt att man alltid har en plan när man ger sig ut i bilen, till vem hör man av sig om det är bärgning man behöver. Är det bärgning i Kramfors med omnejd, till exempel Sollefteå det gäller kan man ringa 0612-10064, det är telefonnumret till Bärgning & Transport Västernorrland. Det var detta jag hade tänkt att prata med er om idag, hoppas förstås att era bilar inte kommer att bli ståendes men man kan aldrig veta vad som händer så lägg nu det här företagets namn på ert minne. 


Kommentarer är stängda.