AF Fordonsvård Skövde

AF Fordonsvård Skövde

Hej på er, det är grymt kul att ni är så många som läser mina inlägg nuförtiden. Det gör det extra roligt att fortsätta att skriva om olika saker, och min tanke idag är att skriva om ett företag som heter AF Fordonsvård Skövde som hjälpte mig när jag behövde bilvård i Skövde, de gjorde ett bra jobb med att vaxa och polera bilen. 

I höstas köpte jag en ny bil och så skulle jag sälja den gamla. Jag köpte den nya bilen innan jag hade sålt den gamla, det var lite dumt för det visade sig att jag hade svårt att få sålt min gamla bil. Då tänkte jag att om jag gör iordning den bilen så skulle det vara lättare att få den såld, det var därför jag vände mig till AF Fordonsvård Skövde. Bilen blev hur snygg som helst och såg ut som en helt annan bil efter att de var klara. Sedan gick det mycket lättare att få sålt bilen, det tog bara några dagar så var den såld. Jag tycker att det här företaget gjorde ett bra jobb så det är därför som jag skriver det här inlägget ifall någon av er behöver hjälp med bilvård i Skövde, då tycker jag att ni också ska vända er till AF Fordonsvård Skövde. Det går att få hjälp både med vaxning och polering, rekond, lackskydd och städning av bilen. Det var i alla fall väldigt bra att kunna få deras hjälp så att det gick lättare att få sålt bilen, sedan när den såg så bra ut som den gjorde så fick jag ett bra pris för bilen också, att den var så fin imponerade på köparen. När det gäller bilvård i Skövde så tycker jag att ni i första hand ska vända er till AF Fordonsvård Skövde. 


Kommentarer är stängda.